0723 301 980 office@cartmetplast.ro

Cart Met Plast

Cart Met Plast deține din 2004 unul din principalele centre de colectare și reciclare a deșeurilor din zona Hunedoara. Cu experiența acumulata în prelucrarea maselor plastice, Cart Met Plast se remarcă pe piața romanească prin servicii de înaltă calitate și prin seriozitate. Serviciile Cart Met Plast se orientează în circuitul de afaceri atât către producătorii sau colectorii de deșeuri reciclabile cât și către cei care reutilizează granulele din plastic ca materie primă.
Astfel, Cart Met Plast are o importantă contribuție socială cu impact asupra mediului înconjurător prin colectarea și reciclarea materialelor din plastic greu biodegradabile. Serviciile de colectare / achiziție se adresează atât populației (persoanelor fizice) cât și persoanelor juridice, fie la solicitarea acestora fie pe bază de contract. Facilitatea accesării serviciilor de colectare rezultă din seriozitatea respectării programărilor de ridicare a deșeurilor prin propria flotă de transport.
Ca furnizor, Cart Met Plast se bucură de apreciere internațională. Experiența în prelucrarea materialelelor plastice, sortarea atentă a tipurilor de materiale, excluderea elementelor străine, utilizarea unor echipamente moderne în mărunțirea plasticului și etichetarea profesionistă pe tipuri de produs, fac din Cart Met Plast un furnizor de încredere.

contactează-ne